Lisette van Straaten

Fotografie

Mijn foto geselecteerd bij de top drie inzendingen voor de jubileumwedstrijd Goudse Fotoclub 75 jaar

©Lisette van Straaten


Titel foto: Kuiko Island

De eerste keer dat ik dit Finse eiland bezocht was in de zomer van 2005. Het eiland bevat pure natuur en toont de schoonheid ervan. Op het eiland staat een oud Fins huis. Het is ingericht als klein museum. De bewoners zijn er een aantal maanden per jaar om met vrienden en familie de zomer te vieren. Het licht is er prachtig; de zon gaat in de zomer nauwelijks onder. Het beeld dat ik hier heb weten vast te leggen is het moment dat de lage zon door één van de weinige ramen naar binnenschiet en de open haard die op dat moment niet in gebruik is met een warme zomerse gloed oplicht.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Lisette van Straaten

Thema door Anders Norén